Agenda

In onderstaand overzicht kunt u zien wanneer de eerstvolgende workshops bij Ruud Haan Fotografie & Webdesign gepland staan. Tenzij anders vermeld, worden de workshops verzorgd op ons adres: Westersingel 74, Noordbroek (klik op het adres om een kaart te openen op een nieuw tabblad). Kies om u in te schrijven de workshop van uw keuze en vul het inschrijfformulier in.

Geen evenement gevonden

 

Bent u op zoek naar een leuk onderwerp om te fotograferen? Kijk eens in onderstaande agenda of er wellicht een evenement bij u in de buurt is. Ruud Haan Fotografie & Webdesign is niet bij deze evenementen betrokken maar kan ze wel van harte aanbevelen om te bezoeken. Als u hier wilt fotograferen, informeer dan van tevoren of dit is toegestaan. En als dat is toegestaan, zorg er dan bij voorkeur voor dat uw camera geen (of zo weinig mogelijk geluid) maakt, en dat de flitser is uitgeschakeld. Wilt u leren hoe, kijk dan in de agenda of er een plekje vrij is in één van de komende workshops.

Wilt u uw evenement ook op laten nemen in de agenda van Ruud Haan Fotografie & Webdesign, neem dan contact met ons op via onze contactpagina. De beoordeling of uw evenement daadwerkelijk wordt opgenomen in de agenda, berust uitsluitend bij Ruud Haan Fotografie & Webdesign.

 

Geen evenement gevonden