Pasfoto maken op locatie

Pasfoto maken op locatie

Bent u (of iemand in uw familie) slecht ter been en niet meer in staat om naar een fotograaf toe te gaan om pasfoto’s voor een reisdocument (ID-kaart of paspoort) te laten maken. Ruud Haan Fotografie & Webdesign kan ook bij u thuis, of op een andere locatie zoals een verzorgingshuis, een verpleeghuis of een instelling komen om pasfoto’s te maken. Deze krijgt u dan na enkele dagen toegestuurd.

Wij gebruiken hiervoor professionele apparatuur en de foto’s worden in een professionele afdrukcentrale afgedrukt. Dit is de beste garantie op een resultaat dat door uw gemeente wordt geaccepteerd. En als de gemeente onverhoopt toch de foto afwijst worden er (uiteraard zonder bijkomende kosten) nieuwe vervaardigd.

Certificering wordt al enkele jaren niet meer gedaan. Certificering op zich is ook geen garantie dat de foto door de gemeente geaccepteerd wordt. Die garantie biedt Ruud Haan Fotografie & Webdesign.

Laat u dus niet foppen door fotografen die schermen met een niet (meer) bestaande certificering. Het is de fotograaf die de garantie geeft!

Introductieaanbod

Ter introductie betaalt u in 2017 voor het maken van 8 pasfoto’s slechts €25 als u in de gemeente Menterwolde woont. Voor omliggende, aangrenzende gemeentes bedragen de kosten €27,50. Voor overige locaties kunt u het beste contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.