Contact

Wilt u contact opnemen met Ruud Haan Fotografie & Webdesign dan kan dat uiteraard. Wij zijn bereikbaar op 0598-452880. Maak een afspraak als u eens geheel vrijblijvend de mogelijkheden met ons wilt doornemen. We hanteren geen strikte openingstijden. Dat betekent dat u ook buiten kantoortijden een afspraak met ons kunt maken bij u thuis, bij u op kantoor, bij Ruud Haan Fotografie & Webdesign of op een andere locatie.

Ruud Haan Fotografie & Webdesign is gevestigd in Noordbroek. Van daaruit is ons werkgebied (heel Noord-Nederland, Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en Noordelijk Gelderland) binnen ongeveer anderhalf uur te bereizen.

U kunt uiteraard ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Voorkom spam

Wint u ook dagelijks meerdere IKEA cadeaubonnen, bol.com cadeaukaarten, Xenos cadeaukaarten, Shell waardebonen, JUMBO acties en dergelijke? Ik ook (niet). Dat wil ik uiteraard graag zo houden. Daarom wordt op onderstaand contact formulier gebruik gemaakt van een kleine “Captcha controle”. Het formulier kan pas worden verzonden als u de uitkomst van de eenvoudige rekensom invult. Hiermee probeer ik de hoeveelheid spam die dagelijks in mijn mailbox belandt in te perken.

Mogen wij je gegevens opslaan om nu of in de toekomst contact op te kunnen nemen naar aanleiding van je bericht of vraag? Wij delen deze informatie niet met derden.

12 + 12 =

Ruud Haan Fotografie & Webdesign
Westersingel 74
9635 BX Noordbroek (klik hier om een kaart in een nieuw tabblad te openen)

0598-452880

KvK-nummer 64244563
BTW-nummer NL001369637B03

info@rhfw.nl

 

Facebook Messenger

Gebruikt u (net als ik) Facebook Messenger, dan kunt u met de Facebook Messenger app op uw mobiele telefoon onderstaande afbeelding scannen om via Messenger met ons in contact te komen.