Babyshoot Amisha Jasmien

Op 4 oktober 2017 is Amisha Jasmien geboren. Dochter van Maarten en Sharmila, en kleindochter van Ruud en Erna Haan. Een wolk van een (klein)dochter. Natuurlijk heeft Ruud Haan Fotografie & Webdesign al de nodige foto’s gemaakt, maar nu ze bijna een maand was, zijn we er eens even goed voor gaan zitten. Gewapend met een tweetal lichtsterke lenzen heeft Amisha zich gewillig laten fotograferen. Een voorbeeldig model in de dop! Op deze pagina vindt u een foto die gemaakt is toen ze nog maar één dag oud was. Ouders trots, grootouders trots en overgrootouders trots. Het witte truitje dat op op één van de foto’s te zien is, is gebreid door “Oma Gerie”, de overgrootmoeder van Amisha, én de overgrootmoeder van Eline.

Voor een babyshoot gebruikt Ruud Haan Fotografie & Webdesign bij voorkeur zo weinig mogelijk attributen. De baby (beuter, peuter of kleuter) wordt dan ook geportretteerd zodat hij of zij voor de ouders, grootouders, overige familie en vrienden herkenbaar blijft. Dat betekent niet dat de foto’s saai worden. Integendeel! De smaakvolle foto’s zijn een blijvende herinnering aan een tijd die voorbij is voor je er erg in hebt.

Attributen

Maar waarom dan toch die mand? De reden is simpel. Oma wilde natuurlijk niet thuis blijven om te zien hoe haar kleindochter op de foto zou komen. En oma had haar boodschappenmand meegenomen met daarin wat spulletjes voor Maarten en Sharmila. Maar Maarten dacht dat de mand speciaal was meegenomen voor de fotoshoot. Dat dat idee prima uitpakte is te zien op de foto. De mand is opgevuld met heerlijk zacht materiaal waarna Amisha heerlijk verder sliep nadat ze in de mand was gelegd.

Ook een fotoshoot voor uw (klein)kind?

Bent u ook van mening dat een fotoshoot geen kermis hoeft te zijn en wilt u ook een reportage laten maken? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.